Vuković&Runjić
Knjige Autori Knjižara Kontakt Novosti


Lawson kod V&R

Zauvijek ljeto
   
   
   
   
    

Nigella Lawson
Zauvijek ljeto


Prevela Vivijana Radman
274 str.
ISBN 53-6791-82-x

Cijena 209 knO knjizi
Zauvijek ljeto mediteranska je kuharica Nigelle Lawson, zbirka iskušanih recepata prikupljenih od Italije do Maroka, od Španjolske do Grčke. Da bi vam ljeto potrajalo koliko god želite, nije nužno odletjeti zimi nekamo na jug niti kupiti vilu na rivijeri. Dovoljno je zaviriti u ovu kuharicu i otkriti mirise,
okuse i boje Mediterana, koji će i na sam Božić božanski zamirisati iz vaše kuhinje. Nigella Lawson probranim receptima probudit će vas i iz najdubljeg zimskog sna.
"U životu ima dovoljno problema, čemu još otežavati u kuhinji? I ako naslov moje knjige zvuči pomalo kao zadihan govor one starlete pune nade iz prizora premijere u
Plesu na kiši – ‘ako sam u vaše dosadne male živote unijela malo veselja, onda to nije bio uzaludni trud za ništa’ – to nije zato što vjerujem da je u Nigellinoj zemlji nebo zauvijek vedro, nego zato što još vjerujem da ne treba bježati iz kuhinje, nego u kuhinji tražiti utočište."

Nigella Lawson , Zauvijek ljetoO autorici
Nigella Lawson napisala je pet knjiga o kulinarstvu – od Kako jesti (‘najvredniji kulinarski vodič objavljen u ovom desetljeću', Daily Telegraph), Kako biti božica kuhinje (British Book Award, 2001.), Nigellini zalogajčići (WH Smith Award, 2002.), Zauvijek ljeto, do najnovijeg naslova Gozba: hrana koja slavi život. Uspješne kuharske TV serije i priručnici proslavili su je diljem svijeta. Godinama je imala kulinarsku rubriku u časopisu Vogue, a sada članke objavljuje u New York Timesu. 
traži samo na dzepna.com


Autoričine straniceKupite ovu knjigu
na internetu:

Vaš komentar